Rien Kooijman, partner

'Samenspel & Samenwerking'

Ruimte voor creatief ondernemen en inspiratie wordt gevoed vanuit inhoudelijke betrokkenheid. Voor Rien is dat de basis voor ‘Succes in Samenspel & Samenwerking’. Regie en eigen verantwoordelijkheid op alle niveaus en verbonden aan de doelstellingen van een organisatie, maakt dat mensen optimaal gemotiveerd zijn.

Door ervaring heeft Rien geleerd dat als inhoud en kwaliteit op orde zijn, het financiële resultaat gezond is. Breng mensen weer terug naar waar het echt om gaat. Creëer een ‘Win-win-Win’.

Rien heeft als financieel econoom en bedrijfskundige een zeer brede werkervaring als directeur bedrijfsvoering en controller/finance manager in zowel de private (handel, logistiek en productie) als de publiek-maatschappelijke (zorg, onderwijs, sport en theater) sector. Met zijn actuele kennis en ervaring van alle financieringsvelden (Wet langdurige zorg, zorgverzekeringswet, WMO, jeugdwet en participatiewet) in de zorg is zijn toevoegende waarde van groot belang.

Riens portefeuille omvat:

  • Tijdelijke ondersteuning op het gebied van bedrijfsvoering en/of financieel- bedrijfseconomisch terrein
  • Transitie- en Programma management
  • Versterking slagvaardigheid (van strategie tot hands-on) van organisatie en mensen
  • Ontwerp van verdienmodellen op basis van activiteiten waarde analyses
  • Ontwikkeling van prestatie indicatoren welke er toe doen.

Om tot de kern van de zaak te komen creëert Rien in zijn aanpak snel overzicht, inzicht en doorzicht in de voorliggende vraagstukken en zijn stijl is daarbij enthousiast, open en doortastend. 

Contact:

tel. 06-15589814